Residence Pierre Informatie

Résidence Pierre is zorgeloos genieten van een héérlijke tussendoor vakantie, waar 'Bourgondiërs' zich thuisvoelen in de Champagnestreek!

Onze formule is eenvoud: all-inclusief in de breedste zin van het woord met dagverse éérlijke producten voor een gelijkgestelde prijs. 's Morgens de geur van héérlijke huisgebakken baguettes, croissants, pain chocolat en een aanbod van verse zuivelproducten, vleeswaren, streekproducten en onze huisgemaakte confituren en chocopasta! Verschillende vruchtensappen en voor wie het wenst een spiegeleitje met of zonder spek, roer of omelet. Mij maakt het allemaal niet uit, tot je service! Koffie, thee, chocolademelk - naar believen!

Wie overdag op stap gaat wandelen of fietsen kan op eenvoudig verzoek de dag voordien een picknick bestellen. Geregeld in de namiddag toveren we een gebak op tafel, na een fietstocht of fikse wandeling tussen de champagnevelden kunnen we uw "hongerke" met een gebakje of pateetje wel stillen. Met een champagne-aperitief vergezeld van een hapjesbord starten we het avondmaal. Naargelang het seizoen winter en of zomer, herfst en lente zijn er steeds aangepaste gerechten, 4 of 5 gangen. In de weekends smijten we er wat gangen extra bij! Vergezeld van héérlijke wijntjes, aangepast aan ieder gerecht, laten we je genieten om dan de koffie en borrel niet te vergeten.

Arrangementen

Bij ons kan verblijven enkel 'All-inclusief', voor een door U vooraf betaald verblijf. Ben je een 'BONGO' gebruiker van 'Stijlvolle Bed & Breakfast' dan ben je bij ons van harte welkom.

Ook overdag bij ons op het domein blijft U genieten van alle dranken, champagnes, biertjes, frisdranken. Sterke drank is extra bij te betalen.

U kan bij ons verblijven voor een weekend of voor een midweek, en tijdens de zomermaanden voor een volledige week. Al deze arrangementen zijn inclusief dagelijks ontbijtbuffet en uitgebreid diner met zorgvuldig geselecteerde wijnen en champagnes. We bieden eveneens een uitgebreide zaterdaglunch en vele georganiseerde activiteiten en uitstappen.

Bekijk zeker eens de link Tarieven (hier rechts) voor een volledig overzicht, en onze zomerarrangementen voor onze 7 nachten/8 dagen verblijven in juli en augustus.

Peter en Heidi

Uw gastvrouw en gastheer Heidi & Peter hebben van hun hobby hun beroep kunnen maken! Heidi is geboren voor een fijne ontvangst, van aan de voordeur tot bij de kamer en heeft kennis van lekkere wijntjes bij ieder gerecht. Peter is chef-kok in hart en nieren, gezelligheid rond het fornuis en lekkerbekken met plezier is zijn leven.

Heidi is afkomstig uit Tielt en richtte zich na een jaar als kapper te hebben gewerkt volledig op de Horeca. Ze begon met een opleiding aan de Hotelschool Spermalie te Brugge en richtte een kleine 'Heidi Huys kookt aan huis' service op. Tijdens het zevende jaar Specialisatie leerde ze Peter kennen. Voor ze samen in het huwelijksbootje stapten en aan de slag gingen in de Horeca volgde Heidi nog verscheidene stages in prestigieuze hotels in Duitsland (Steinerberger), Oostenrijk, Zwitserland en Nederland.

Peter komt uit een familie die geboren en getogen is voor de Horeca. Zowel zijn ouders, tante en zus zijn of waren allen aan de slag in restaurants en cafés. Het was dan ook niet meer dan logisch dat Peter zijn opleiding volgde in de Hotelschool Ter Groene Poorte te Brugge, en specialisatie aan de Spermalie school. Van 1992 tot 2010 trok Peter op stage- en ervaringstocht en verzamelde zo een indrukwekkende lijst werkervaringen in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Zwitserland en Oostenrijk.

In 2010 startten Peter en Heidi samen met Residence Pierre en dat werd een onmiddellijk succes. De residentie werd opgenomen in de gidsen 'Logeren Bij Belgen 2011 en 2012', en kreeg de eerste plaats in de Chambre d'Hotes en de eerste plaats in de categorie Keuken en Gerechten.

Site © 2018 Residence Pierre
& Happy Monsters Studios
Nav
NL FR EN DE