Residence Pierre Activiteiten

Bij Residence Pierre organiseren we regelmatig activiteiten en dag-uitsappen voor onze gasten, die al dan niet te maken hebben met de champagnestreek. Daarnaast heeft u in de omgeving van de residentie vele mogelijkheden tot uitstappen en vermaak.

Klik op de links op deze pagina voor een overzicht van de mogelijkheden tot winkelen in de buurt, de beschikbare museums en bezienswaardigheden, en onze eigen activiteiten. Op de kalender kan u nakijken welke activiteiten we organiseren gedurende uw verlofperiode.

Winkelen

Troyes heeft zijn karakter als jaarmarktstad weten te behouden. Als bloeiende hoofdstad van de Champagne in de middeleeuwen, ontving zij destijds handelaren uit heel Europa die er hun lakens en zijdes uitstalden. In Troyes is ook het concept outletcenter ontstaan. De stad is het grootste Europese centrum op dit gebied, en de onderstaande outletcenters bevinden zich op minder dan 5km van Residence Pierre. Je vindt er talloze artikelen en merken tegen prijzen die tot 50% lager zijn dan in traditionele winkels! Op koopjesjacht!

Musea

Oude gereedschappen, moderne kunst, curiosa zoals middeleeuwse diplomatenkoffers of de kleinste onderzeeër ter wereld - de Aube beschikt over vele interessante musea. Zo veel dat je niet weet welke je moet bezoeken!

Pretpark

In de buurt van Residence Pierre kan u het pretpark Nigoland bezoeken. Een leuke dag uit voor het hele gezin! Bekijk hier hun website voor meer informatie.

Nigoland

Site © 2018 Residence Pierre
& Happy Monsters Studios
Nav
NL FR EN DE