Welkom Bij Champagne Residence Pierre

Onze residentie is gelegen in de Champagnestreek, op een boogscheut van de prachtige stad Troyes en op een kleine afstand van de druivenvelden verscholen in het kleine dorpje 'Rosierés-Prés-Troyes', aan de rand van het bos! We zijn er om te genieten, te rusten en om u toe te staan zich te verdiepen in ons jaar-in-jaar-uit verwarmde zwembad, om de streek en zijn mooie natuur te ontdekken, maar vooral om bij ons de voeten onder tafel te schuiven. Een dagelijks culinair feest, overgoten met héérlijke Champagne 'Résidence Pierre', en dan 's avonds weg te dromen in één van onze luxe kamers. Bij ons kan je echt leven als God in Frankrijk. Welkom!

Onze filosofie

Bij ons ben je thuis. In onze open keuken kan je met de kok aan de keukendesk een praatje slaan en een aperitiefje delen, bij ons mag je echt in de potten meekijken, we hebben niets te verbergen! Een das, een maatpak of een strikje laat je best thuis, jij bent onze 'pantoffelheld' want met pantoffels mag je bij ons de voeten onder de tafel schuiven.

De vrouw des huizes laat je dagelijks kennis maken met nieuwe wijntjes, van Gaillac tot Bourgogne, degusteren van héérlijke Champagne uit de Aube of de Marne, van kleine boerkes of grote huizen.... kijk gerust even 'diep' in je glas, bij ons mag je altijd blijven slapen!

Site © 2019 Residence Pierre
& Happy Monsters Studios
Nav
NL FR EN DE